Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

NKÜ Meslek Yüksek Okulu'nda kariyer günleri eğitim semineri düzenlendi

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Namık Kemal Üniversitesi, (NKÜ) Malkara Meslek Yüksek Okulu'nda kariyer günleri eğitim semineri düzenlendi.

Pazarlama Bölümü Öğretim Görevlisi Senem Ergan, okulun toplantı salonunda düzenlenen seminerde, öğrencilere okuldan sonra iş ararken gerekli olan öz geçmiş hazırlama, mülakat tüyoları, sosyal medyanın kullanılması gibi konularda bilgiler verdi. 

Ergan, öğrencilerinin geleceğe daha iyi hazırlanması için verilen seminerlerin okulun son günlerine kadar devam edeceğini kaydetti.

 

- Malkara'da OSB toplantısı yapıldı 

 

Malkara Organize Sanayi Bölgesi, (OSB) müteşebbüs heyeti, Kaymakamı Mahmut Halal başkanlığında toplandı.

Toplantıda Organize Sanayi Bölgesi'nin yol yapımı, arsaların durumu, yatırım yapacak sanayicinin arsa talepleri, 2015 yılı içinde faaliyete geçmesi planlanan sanayicilerin imar durumları, elektrik ve trafo güçlendirilmesi ve istinat duvarı sorunları görüşüldü.

Toplantıya, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve diğer yetkililer de katıldı.  

 

- Vetrino Belediye Başkanı Dimitro Maramaereğlisi Belediyesini ziyaret etti

 

Bulgaristan'ın Varna iline bağlı Vetrino İlçe Belediye Başkanı Dimitri Dimitro ve beraberindekiler, Marmaraereğlisi Belediyesini ziyaret etti. 

Dimtro ziyarette yaptığı açıklamada, Türkiye'deki belediyelerle dostane ilişkilerini geliştirmek, kültürel ve sosyal çalışmaları artırmak istediklerini belirtti.

Bu ilişkilerin bölgelerindeki iş adamlarını harekete geçireceğini ifade eden Dimitro, bunun ekonomilerine de katkı sağlayacağını aktardı.

Belediye Başkan Vekili Yılmaz da  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, dostluk ve kardeşlik adına atılan köprülerin sağlam temeller üzerinde yükseldiğini vurguladı.

Yılmaz, Bulgaristan'ın sınır komşuları olduğunu anımsatarak, "Vetrino, Varna gibi Bulgaristan'ın önemli kentlerinden birine bağlı ilçelerinden. Önemli ölçüde tarım alanına sahip. Büyük bir coğrafyası var. Bizler de Bulgar dostlarımızın temennilerine katılıyoruz. Karşılıklı çalışmalarımızı da yoğunlaştırmanın yararlı olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: Malkara , NKÜ , osb ,
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber