Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:25 Yorum: 0

Tekirdağ’ın İlk Ve TEK Çok Sesli Korosu ’Korodosto’ Uluslararası Festivalden Ödülle Döndü

Sanatçılar Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (SANSEV) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar...

Tekirdağ’ın İlk Ve TEK Çok Sesli Korosu ’Korodosto’ Uluslararası Festivalden Ödülle Döndü

Sanatçılar Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (SANSEV) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali 2016'ya katılan Tekirdağ'ın ilk ve tek çok sesli korosu KoRodosto, dört gün süren festivalde ödül kazanmayı başardı.

"SOLOLU YAPIT YORUMLAMA" DALINDA ÖDÜL ALDI

Kadın, erkek, karma korolar ile gençlik koroları ve vokal grupların katılabildiği uluslararası yarışmaya Süleymanpaşa Belediyesi'nin katkıları ile katılan ekip, "Sololu Yapıt Yorumlama" dalında rakiplerinden üstün bir performans göstererek ödül aldı.

"ŞEHRİMİZİN ADINI BAŞKA FESTİVALLERDE VE SAHNELERDE DE BAŞARIYLA DUYURACAĞINDAN EMİNİM"

KoRodosto ekibinin başarısından dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "KoRodosto ekibinin ödül almasından önce şehrimizde bir çok sesli koro olması bizler için büyük önem taşıyor. Yeni kurulan çok sesli koronun 73 rakibi arasında böyle bir ödül almasından dolayı mutluluk duyuyorum. Şehrimizin adını başka festivallerde ve sahnelerde de başarıyla duyuracağından eminim. Süleymanpaşa Belediyesi olarak başarılı hemşehrilerimize desteğimiz sürecek" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber