Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Haziran 2016 - 09:58 Yorum: 0

Tekirdağlı Santranççılara Müjde

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay, beraberindeki heyetle beraber Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Hazan Kadir Kardaş'ı...

Tekirdağlı Santranççılara Müjde

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay, beraberindeki heyetle beraber Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Hazan Kadir Kardaş'ı makamında ziyaret etti.

TSF Başkanı Gülkız Tulay, Temsilcilikler Koordinasyon Kurul Üyesi Rafet Gülmez ve TSF Tekirdağ İl Temsilcisi Mehmet Vardar, santranç antenörleri, sporcular ve aileleri ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Hazan Kadir Kardaş'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret sırasında, yeni açılacak Gençlik Merkezi'nde Tekirdağ'da satranç meraklılarının faaliyetlerinde kullanabileceği yer tahsisinin yapılması konusunda da mutabakat sağlandı.

TSF Başkanı Tulay, yanındaki heyetle beraber, Federasyon faaliyetleri hakkında bilgi vererek, satranç sporuna verdikleri destekten dolayı Kardaş'a teşekkür etti.

Tekirdağlı Santranççılara Müjde

Tekirdağlı Santranççılara Müjde

Tekirdağlı Santranççılara Müjde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber