Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Kasım 2014 - 17:23 Yorum: 0

Tekirova semt evi açıldı

ANTALYA (AA) - Kemer Belediyesi, semt evi projesinin ikincisini Kemer Belediyesi Tekirova Hizmet Binası'nda açtı.Açılışa, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, başkan yardımcıları Ahmet Can,...

Tekirova semt evi açıldı

ANTALYA (AA) - Kemer Belediyesi, semt evi projesinin ikincisini Kemer Belediyesi Tekirova Hizmet Binası'nda açtı.

Açılışa, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, başkan yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top, MHP meclis üyeleri Recep Yılmaz, Ahmet Ali Güven, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa Özkaynak ve vatandaşlar katıldı. 

Açılışta konuşan Başkan Gül,  Kemer'de sosyal dayanışmanın sağlanması için yatırım yaptıklarını belirterek, semt evinin Kemer halkına hayırlı olmasını diledi. 

Semt evinin artık Tekirova halkına ait olduğunu ifade eden Gül, semt evinin vatandaşın destekleriyle yapıldığını ve dikiş-nakış kurslarının yanı sıra diğer kursların da verileceğini kaydetti.

ETİKETLER: Kemer , Kemer Belediyesi , semt evi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber