Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Sami Er
Türkiye 17 Ocak 2019 - 18:08 Yorum: 0

Tekkeköy Türkiye’ye örnek oluyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Ali Emine Kahvecioğlu Endüstri...

Tekkeköy Türkiye’ye örnek oluyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Ali Emine Kahvecioğlu Endüstri Meslek Lisesi ve ilçeye yapılacak olan 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesini ziyaret ettiler.

Yeni nesillerin çevreye duyarlılığının her geçen gün arttığına değinen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar , "Gençlerimizin, çocuklarımızın çevreye duyarlı olması ve çevre dostu projeler geliştirmesi bizleri mutlu ediyor. Özellikle son günlerde çevreye ve insanlara zarar vermeyen ekolojik ve organik ürünlere akın başladı. Bu manada ilçemizdeki Ali Emine Kahvecioğlu Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerimiz "Ekolojik Ahşap Oyuncak Projesi" kapsamında Türkiye'de meslek liselerinde ilk ekolojik ahşap oyuncak yapan okulumuz oldu" dedi.

Ekolojik ahşap oyuncak alanında Tekkeköy ismini duyurdu

Ekolojik Ahşap Oyuncak alanında Tekkeköy'ün ismini duyurduğuna dikkat çeken Başkan Togar, "Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan ve İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ile birlikte İlçemizdeki Ali Emine Kahvecioğlu Endüstri Meslek Lisemizi ziyaret ettik. Ekolojik oyuncak sektörü her geçen gün gelişiyor. Çocuklarımız için bu zararlı boyalarla yapılan oyuncakların çocukların sağlığını bozduğu hatta ilerleyen aşamalarda kanser yaptığı yaygın bir şekilde uzmanlar tarafından söyleniyor. Bu manada geleceğimiz teminatı olan çocuklarımız için ekolojik olan organik ve çevreye duyarlı çocuklarımızın sağlığını bozmayan oyuncaklar yapma projeleri her yerde geliştiriliyor. Şuan ülkemizde de dört ilin pilot il seçildiğini biliyoruz. Biz Samsun yerelde Tekkeköy olarak da bu alanda beşinci il olmaya adayız. Bu konudaki çalışmaları için öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Gerçekten ellerindeki sınırlı imkanlarla harika şeyler ortaya koymuşlar. Bizler de bu çalışmaları destekleyeceğiz ve daha da geliştirerek belki de bunun seri üretiminin yapılmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Ali Emine Kahvecioğlu Endüstri Meslek Lisesi ziyaretinin ardından Karaaaslan, Togar ve Ağırlar Tekkeköy ilçesinde yapımına başlanılacak olan 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesini ve TOKİ binalarını gezdiler. Ardından AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek programı sonlandırdılar.

Tekkeköy Türkiye’ye örnek oluyor

Tekkeköy Türkiye’ye örnek oluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber