Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 15:45 Yorum: 0

Tekkeköy’de alt yapı incelemesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Tekkeköy Belediye Başkanı...

Tekkeköy’de alt yapı incelemesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte ilçe merkezindeki alt yapı çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu.

İlçelerde çok önemli alt yapı çalışmaları yaptıklarını belirten SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon İdaresi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, "2016 yılı Eylül ayı sonu itibarıyla Samsun'un 17 ilçesinde 144 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hat çalışması yapıldı. Eylül ayı sonu itibarıyla da son 9 ay da Tekkeköy ilçesinde 10 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşendi. İlçelerimizde çalışmalarımızı yoğun tempo da devam ediyor" dedi.

Alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak yapacak çok işlerinin olduğunu kaydeden Yeşilyurt, "Kanalizasyon Daire Başkanlığına bağlı ekipler de şehir merkezinin çeşitli noktalarında çalışmalarımız devam ediyor. Samsun'un şehir merkezi ve ilçeleri Avrupa standartlarını getirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise ilçelerine büyük alt yapı projeleri yapıldığını ifade ederek, "Tekkeköy ilçemizde SASKİ tarafında çok önemli yatırımlar yapıldı. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını büyük bölümü tamamlandı. İlçe de Büyüklü ve Ant Yerinde ise alt yapı çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Tekkeköy'e Kapalı Spor Salonu, Dünya Ticaret Merkezi yapıldı. Stat inşaatı ise devam ediyor. 19 Mayıs Stadının 2017-2018 sezonuna yetiştirilecek. Ayrıca hafif raylı sistem Tekkeköy ilçe sınırlarını alacak şekilde uzatıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın Tekkeköy ilçesine kazandırdığı büyük projeler için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan alt yapı inceleme gezisinden önce Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Haklı Bahçe Kafe'de konuklarını ağırladı. Düzenlenen kahvaltıya SASKİ Genel Müdürlüğü'nden Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt ve İçme Suyu Daire Başkanı Cihan Güller, Tekkeköy Belediyesi yetkilileri ve SASKİ Tekkeköy Bölge Sorumlusu Hüsnü Küçük katıldı.

Tekkeköy ilçesinde Büyüklü ve Ant Yerinde alt yapı çalışmaları ile Çırakman ve Kababürük Derelerinde ise ıslah çalışmaları hakkında (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar görevlilerden bilgi aldıklar.

Tekkeköy’de alt yapı incelemesi

Tekkeköy’de alt yapı incelemesi

Tekkeköy’de alt yapı incelemesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber