Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ekim 2017 - 17:24 Yorum: 0

Tekkeköy’de fırın denetimi

Tekkeköy Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde unlu mamuller üretimi yapan fırınların aylık rutin kontrollerini yaptı.

Tekkeköy’de fırın denetimi

Tekkeköy Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde unlu mamuller üretimi yapan fırınların aylık rutin kontrollerini yaptı.

Tekkeköy Belediyesi, vatandaşların sofrasından eksik olmayan başta ekmek olmak üzere unlu mamuller üretimi yapan fırınların kontrollerini gerçekleştirdi. Fırınların denetimlere ağırlık veren ekipler, fırınların ruhsatı, hijyen koşulları, saklama koşulları, gramaj denetimi ve standartlara uyulup uyulmadığı gibi birçok konuda denetim yaptı.

Zabıta ekiplerinin unlu mamuller üretimi yapan fırınların denetimine ağırlık verdiğini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Ekmek bizlerin temel besin kaynakları arasında ilk sıralarda yer alan ve sofralarımızın olmazsa olmazıdır. Her eve giren ve sofralarımızın vazgeçilmezi ekmek ve unlu mamuller üretimi yapan fırınlarımızın denetimlerini halk sağlığı açısından önemsiyoruz. Buralarda üretilen ürünler hepimizin sofralarında tüketiliyor. Fırınlarda üretilen unlu mamullerin hijyenik koşullarda üretiminden başlayıp tüketimine kadar geçen süredeki tüm faktörler halk sağlığı açısından büyük önem arz ediyor. Bizler de bu bilinçle ilçemizdeki tüm fırınların ruhsat, temizlik, hijyen, saklama koşulları, kullanılan ürünler ve gramajı gibi bir çok konuda denetimler gerçekleştiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın ve bizlerin evlerimizde sofralarımızda sağlıklı ve standartlara uygun fırınlarda üretim yapılan unlu mamullerin tüketilmesini sağlamaktır" dedi.

Tekkeköy’de fırın denetimi

Tekkeköy’de fırın denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber