Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Şubat 2018 - 18:43 Yorum: 0

Tekkeköy’de parklar cıvıl cıvıl

Tekkeköy'deki yeşil alan ve park sayısını her geçen gün daha da arttırmak için çalışmalar yürüten Tekkeköy Belediyesi, dört yılda birçok park,...

Tekkeköy’de parklar cıvıl cıvıl

Tekkeköy'deki yeşil alan ve park sayısını her geçen gün daha da arttırmak için çalışmalar yürüten Tekkeköy Belediyesi, dört yılda birçok park, bahçe ve sosyal donatı alanlarını hizmete sundu.

Daha yeşil, daha yaşanılır ve yediden yetmişe tüm vatandaşların daha mutlu olduğu bir ilçe hedefiyle dur durak bilmeden çalıştıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Her alanda taleplere anında cevap veriyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın aileleriyle ve çocuklarıyla zaman geçirecekleri parkların, bahçelerin, yeşil alanların, mesire alanlarının sayısını her geçen gün arttırarak, bu alanları modern yeni nesil oyun grupları ve kent mobilyaları ile donatıyoruz. Rekor sürede yaptığımız parklarımız, tesislerimiz, spor alanlarımız, yeşil alanlarımız ve projelerimiz ile diğer alanlarda yaptığımız çalışmalarımız ilçemizdeki beklentileri tam manasıyla karşılıyor. Bunun en güzel örneğini hayata geçirmiş olduğumuz tüm sosyal alanların çocuklarımız ve vatandaşlarımız tarafından faal olarak kullanılması göstermektedir" dedi.

Hızla yapılaşan ve şehirleşen Tekkeköy'ü daha yeşil ve daha çok nefes alan mekanlarla donatmak istediklerini belirten Başkan Togar, "Halkımızın rahatça eğlenip dinlenebileceği sosyal yaşam alanlarının sayısını hızla arttırıyoruz. 4 yılda kırkın üzerinde park ve yeşil alan çalışması yaptık. Hem merkezde, hem de en ücra mahallemizde parklar yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Amacımız başta çocuklarımızın eğlenecekleri alanları çoğaltmanın yanında vatandaşlarımızın aileleri ve çocuklarıyla hoş vakit geçirip dinlenecekleri günün ve haftanın yorgunluğunu üstlerinden atacakları sosyal alanların sayılarını arttırarak her yaştan vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Bu amaç çerçevesinde çalışmalarımıza ve projelerimize aralıksız devam ediyoruz" diye konuştu.

Kırsal mahallelerin ilçe merkezindeki park ve bahçelerle aynı standartlarda park ve bahçelerle buluştuğunun altını çizen Togar, "Her geçen gün büyüyen, gelişen ve değişen ilçemizin modern inşasını sürdürürken, yeşil alan ve park ihtiyacını da karşılamak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulan alanlara modern ve güzel parklar kazandırırken, mevcut parkların bakım ve onarımını da büyük bir titizlikle gerçekleştiriyorlar. Şehirlerin yaşam kalitesini artıran en önemli etkenlerden birisi spor alanlarının, yeşil alanların ve parkların fazla olmasıdır. Tekkeköy'ü geleceğe taşımak adına yapılan çalışmaları sadece alt yapı ve üst yapı olarak değerlendirmiyoruz. Bu çalışmalara paralel olarak vatandaşlarımızın nefes alacağı, dinleneceği şehrin kalbi durumunda olan alanları öncelikli olarak konuşlandırmaya dikkat ediyoruz. Her şeyden önce ilçemizi çocuk dostu bir ilçe yapmak istiyoruz. Çünkü her ailenin en değerlisi evlatlarıdır. Aileler evlatlarının eğitimi, sağlığı yanında hoş vakit geçirmeleri için elinden gelenin en iyisi yapılmaya çalışlar. Bizde yerel yönetim olarak evlatlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Onlar gibi düşünüp onların beklentilerini en güzel şekilde karşılıyoruz. Yeni yapılan tüm parklara engelli evlatlarımızın da kullanabileceği çocuk oyun grupları yerleştirildik. Parkların giriş ve çıkışlarının, kaldırımların ve yapılan tüm tesislerin, binaların engelli çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza engel oluşturulmayacak şekilde yapılıyor" şeklinde konuştu.

Tekkeköy’de parklar cıvıl cıvıl

Tekkeköy’de parklar cıvıl cıvıl

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber