Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 20 Nisan 2018 - 17:03 Yorum: 0

Tekkeköy’e Bilge başkan

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğu 4. sınıf öğrencisi Bilge Bilgiç'e devretti.

Tekkeköy’e Bilge başkan

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğu 4. sınıf öğrencisi Bilge Bilgiç'e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Lütfiye Dr. Kenan Yılmaz İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Metin Cengiz ve öğrenciler Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret etti.

Her yıl tüm Türkiye'de olduğu gibi Tekkeköy'de de geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yönetimi devralan çocuklar, bu yıl da devir teslim töreni ile başkanlık koltuğuna oturdu.

Minik başkan hızlı çıktı

Lütfiye Dr. Kenan Yılmaz İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Bilge Bilgiç, Başkan Togar'dan koltuğu devralarak Tekkeköy Belediyesinin yeni belediye başkanı oldu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'dan bir günlüğüne başkanlık görevini teslim alan 10 yaşındaki Lütfiye Dr. Kenan Yılmaz İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Bilge Bilgiç başkanlık görevine hemen adapte olarak talimatlarını ardı ardına sıraladı. Öncelikle okul binasının bahçe ve çevre düzenlenmelerinin yapılmasını ve okulların tümüne çocuk oyun alanlarının yapılması konusundaki gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Ayrıca çöplerin geri dönüşünle ekonomiye kazandırılması ve engellilerle ile ilgili konuların çözülmesi için hemen gerekli birim amirlerini arayarak talimatlarını art arda sıraladı. Arkadaşlarını makamında kabul eden Tekkeköy Belediye Başkanı Bilge Bilgiç misafirlerini dinleyerek taleplerini de not aldı ve gerekli talimatları vererek isteklerinin hemen giderileceğini belirtti. Ayrıca her mahalleye bir çocuk parkı yapılacağı müjdesini Başkan Togar'ın da tam desteği ile sözünü verdi. Bilgiç, "Sayın başkanım, bizler için bu kadar önemli ve anlamlı günde böyle bir etkinliğe destek verdiğiniz için öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konukları ile tek tek ilgilenen ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Togar, "Siz bizim aydınlık yarınlarımız, geleceğimizsiniz. Geleceğimizin teminatı sizlere çok büyük görevler düşüyor. Omzunuzda çok büyük bir yük var. Ama görüyorum ki şimdiden ülkemizin geleceği için güzel işlere imza atacaksınız. Sizlerin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.

Daha sonra Başkan Togar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle konuğu olan minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Tekkeköy’e Bilge başkan

Tekkeköy’e Bilge başkan

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber