Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ekim 2017 - 12:38 Yorum: 0

Tekli’ye, kent sanayisine katkı ödülü

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin'de yerel yayın yapan Kent Radyo tarafından Mersin sanayisine katkı...

Tekli’ye, kent sanayisine katkı ödülü

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin'de yerel yayın yapan Kent Radyo tarafından Mersin sanayisine katkı ödülüne layık görüldü.

Kuruluşunun 20. yılını, düzenlediği etkinlikle kutlayan Kent Radyo, gecede Mersin'e katkı sunan isimlere de ödüller verdi. Bu çerçevede, MTOSB Başkanı Tekli'ye de Mersin sanayisine katkılarından dolayı ödül verildi. Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Tekli, "Biz Müteşebbis Heyetimiz, Yönetim Kurulumuz ve Bölge Müdürlüğü personelimiz ile kentimize önemli sanayi yatırımlarının gelmesi, yeni sanayi alanları yaratılarak ülkemizin istihdam oranlarına, üretim ve ihracat rakamlarına katkı sağlamak amacıyla hareket ediyoruz. Bu tür ödül törenleri kentimiz adına önemli. Yapılan işlerin takdir görmesi önemli. Bugün bu salonda ödül alan arkadaşlarımızın hepsi kentimizin gelişimine katkı sağlayan insanlar. Bu önemli günde verilen bu ödülü yönetim kurulum adına kabul ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber