Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:52 YÖK Başkanı Özvar: "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınını...13:50 Doğum gününde minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti13:48 Karabük’te uyuşturucu operasyon: 2 gözaltı13:48 Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “Uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehli...13:47 Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti13:46 Akbank, geliştirdiği ‘büyük dil modeli’ ile müşterilerine hizmet verecek13:46 Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü...13:46 Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu13:46 Yargıtay Başkanlığı seçiminde 25. turda da sonuç çıkmadı13:45 Kahreden kaza kamerada: Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı13:43 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 177 kilometrelik Bodrum - Kuşada...13:43 Kardeşi ve işçisi silahlı saldırıda öldürülen adam: “Planlanmış, alçakça ya...13:42 GTO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı13:39 Beyaz eşya satışları Mart ayında yüzde 24 arttı13:37 Freni tutmayan kamyonet devrilip paramparça oldu, yaralı sürücü hastaneye k...13:36 CHP Lideri Özel, Çorlu Tren Kazası davasından sonra açıklamalarda bulundu13:35 Bursa’da FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına darbe 4 kişi gözaltına alındı13:34 İspir’de iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga13:34 Aziziye Belediyesi; “Sevimli dostlarımızla dost bir kurumuz”13:33 Başkan Şahin veteriner hekimlerin önemine dikkat çekti
23 Nisan
Yerel 14 Kasım 2019 - 11:23 Yorum: 0

Teknesiyle gölde kaybolan doktoru balıkçılar buldu

Bursa'nın İznik ilçesinde teknesiyle açıldığı gölde kaybolan doktoru balıkçılar buldu.

Teknesiyle gölde kaybolan doktoru balıkçılar buldu

Bursa'nın İznik ilçesinde teknesiyle açıldığı gölde kaybolan doktoru balıkçılar buldu.

Akşam saatlerinde kendine ait teknesiyle İznik gölüne açılan Hasan Hüseyin Öngül'ün eve gelmemesi üzerine yakınları jandarmaya haber verdi. İznik Jandarma Komutanlığı'na bağlı bot timleri, H. Hüseyin Öngül'ü aramak icin çalışma baslattı.

Gölde bulunan 5 kooperatif kayıkları ile jandarma botu arama çalışmalarına katıldı. Akşam saatlerinden beri devam eden aramalara AFAD arama kurtarma ekipleri de destek verdi. Gece aramaları sonuç vermeyince AFAD arama çalışmalarını sonlandırdı. Kayıp doktor Öngül, sabah saat 09.00 da balıkçılar tarafından kıyıdan çok açıkta 19 saat sonra bulundu. Jandarma timleri, kayıp doktora çorba ikramında bulundu.

Çarşamba günü saat 14.00'de İznik gölüne açılan Öngül, o anları şöyle anlattı:

"Rüzgar vardı. Tekneme binip yelken açmak istedim. Rüzgar sert esince geri dönmek istedim. Teknenin motorunu çalıştırdım, ancak yarı yolda benzin bitti. Telefonu yanıma almamıştım. Hava soğuktu. Açığa çapa attım. Yelken bezine sarılıp yattım. Daha sonra da sabah saatlerinde balıkçılar beni buldu" açıklamasında bulundu.

Teknesiyle gölde kaybolan doktoru balıkçılar buldu

Teknesiyle gölde kaybolan doktoru balıkçılar buldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber