Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Ekim 2014 - 13:48 Yorum: 0

Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz

"Deplasmanda Samsunspor'u yenip kupada gruplara kalmak istiyoruz"

Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz

MALATYA - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takım olarak Ziraat Türkiye Kupası'na hazırlandıklarını belirterek, "Deplasmanda Samsunspor'u yenip kupada gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

Gevrek, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nı önemsediklerini gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi. 

Gevrek, kupada Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurgulayarak, "29 Ekim'de Samsunspor maçı var. Zorlu bir maç olacak ama her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek bir takımımız var. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz.  Deplasmanda Samsunspor'u yenip kupada gruplara kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Gevrek, kupadan sonra zorlu bir maç maratonunun kendilerini beklediğini ligde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ligde iyi bir çıkışlarının olduğunu dile getiren Gevrek, şunları söyledi:

"Bu iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Özellikle ilk 4 haftada yakaladığımız galibiyet serisini tekrarlamayı hedefliyoruz. Bu haftayı maç yapmadan geçirdik. Sakat futbolcularımızın takıma katılması adına bizim için avantaj oldu. Önümüzdeki Hacettepespor maçıyla birlikte galibiyet serimizi sürdüreceğiz."

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber