Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 06 Haziran 2017 - 11:44 Yorum: 0

Teknolojik karne hediyelerinin adresi TeknoSA

Okulların kapanmasına sayılı günler kala çocuklarını teknolojiyle sevindirmek isteyen anne babalar için TeknoSA, yapacak olduğu kampanyalarla birlikte...

Teknolojik karne hediyelerinin adresi TeknoSA

Okulların kapanmasına sayılı günler kala çocuklarını teknolojiyle sevindirmek isteyen anne babalar için TeknoSA, yapacak olduğu kampanyalarla birlikte karne ve tatil sevincini katlamayı hedefliyor.

Çocukların en sevdiği teknoloji ve eğlence ürünleri, bu döneme özel kaçırılmayacak fırsatlarla TeknoSA'da sevenleriyle buluşacak.

Notebooklardan akıllı telefonlara, akıllı saatlerden oyun aksesuarlarına kadar belirlenmiş onlarca üründeki indirimler, Türkiye genelindeki TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com'da çocuklarını teknolojiyle mutlu etmek isteyen velileri bekliyor.

Çocukların sözcüsü Feyyaz Yiğit oldu

Karne heyecanına ortak olan TeknoSA, öğrenciler için bir sürpriz de hazırladı. Yazar ve oyuncu Feyyaz Yiğit, ailelerinden hediye isteyemeyen öğrenciler için hayalleri süsleyen 10 teknolojik karne hediyesi için dörtlükler hazırladı. Yiğit, TeknoSA sosyal medya hesaplarında paylaşılan keyifli videolar aracılığıyla, öğrencilerin sözcülüğünü ve istedikleri hediye konusunda ailelerini ikna edebilmelerine yardımcı oluyor. Bunlara ek olarak, TeknoSA'nın Facebook hesabında başlattığı, öğrencilerden gelen karne dörtlüklerini ödüllendireceği yarışma halen devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber