Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 25 Haziran 2021 - 12:33 Yorum: 0

Teknosa bir haftada iki mağaza birden açtı

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, bir haftada iki yeni mağazanın açılışını yaptı.

Teknosa bir haftada iki mağaza birden açtı

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, bir haftada iki yeni mağazanın açılışını yaptı. Teknosa, Sakarya ve Kahramanmaraş'ta açtığı mağazalarla birlikte, 68 ilde 189 mağaza ve CarrefourSA içinde oluşturduğu 18 teknoloji köşesiyle toplam 207 lokasyonda teknoloji severlerle buluşuyor.

E-ticaretin büyük sıçrama yaptığı perakende sektöründe satış, deneyim, satış sonrası hizmetler ve lojistik açıdan önemini koruyan mağazalarda dijitalleşmeye ağırlık veren Teknosa, Sakarya Cadde 54 AVM ile Kahramanmaraş Piazza AVM'de açtığı yeni mağazalarını teknoloji severlerin beğenisine sundu. Teknosa, açılışını yaptığı mağazalarla birlikte her iki ilde de mağaza sayısını ikiye çıkardı.

Sakarya Cadde 54 AVM'de Extra formatıyla açılan ve 1000 metrekarenin üzerinde satış alanına sahip olan Teknosa mağazasında, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, bilgisayardan akıllı telefonlara çok geniş yelpazedeki ürünler tüketicilerin hizmetine sunuluyor. 500 metrekare satış alanına sahip, standart formatlı Kahramanmaraş Piazza AVM'deki mağazada ise beyaz eşya hariç tüm ürünler tüketicilerle buluşuyor.

Teknoloji alışverişinde en kapsamlı müşteri deneyimine odaklanan Teknosa, önümüzdeki dönemde de mağaza yatırımlarını sürdürerek, müşteri deneyimini güçlendiren dijital atılımları yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber