Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:13 U dönüşü yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti
Teknoloji 02 Aralık 2017 - 17:48 Yorum: 0

TEKNOSAB’da ilk fabrika bir yıl sonra

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, TEKNOSAB'ı ziyaret etti.

TEKNOSAB’da ilk fabrika bir yıl sonra

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, TEKNOSAB'ı ziyaret etti. Özlü, "Bursa imalat sanayiinde Türkiye ölçeğinde en fazla pay alan ilk 3 sırada. Bursa'yı daha da büyüteceğiz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bakan Faruk Özlü, Vali İzzettin Küçük, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve kent protokolüyle birlikte Bursa Teknoliji Organize Sanayi Bölgesi'ni (TEKNOSAB) ziyaret etti. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bakan Faruk Özlü, "Bakanlığımızı ilgilendiren konularda burada istişarelerde bulunuyoruz. Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi projesi, çok özel bir projedir. Türkiye'de tek ve ilk özel projedir. Bu proje kapsamında burada bilgi aldık. Projenin gidişatını değerlendirdik. Biz bakanlık olarak bu projeyi destekliyoruz. TEKNOSAB projesi inşallah gelecek yıl sonuna kadar önemli mesafeler kat etmesini ve burada ilk fabrikaların kurulduğunu göreceğiz" dedi.

Gökmen Havacılık Kulübü ile TEKNOSAB'ın ve bakanlığımız kuruluşu TUBİTAK'ın müşterek çalışmasına karar aldıklarının altını çizen Bakan Özlü, "Biz bakanlık olarak destekleyeceğiz. Sürdürülebilirlik noktasında TEKNOSAB yönetimi destekleyecek. Dolayısıyla bugün Bursa'da nitelikli sanayinin ileri teknolojinin geliştirilmesinin altyapısını oluşturan çok önemli bir projeyi değerlendirmiş olduk. Bursa'nın geleceği çok parlak. Bugün de çok iyi, inşallah gelecek bugünden çok daha iyi olacak. Ben Bursa'daki sanayimizin kendi teknolojisini üreteceğine inanıyorum. Dünya'da da çok ciddi bir merkez olacağına inanıyorum. Zaten biliyorsunuz, dünyada şehirler yarışıyor ülkeler yarışmıyor. Bursa bu yarışta en ön sıralardaki yerini koruyacak. Zaten bugün baktığımızda Bursa, imalat sanayisi içerisinde Türkiye ölçeğinde en fazla pay alan ilk 3 il arasındadır. Dolayısıyla bu sanayi altyapısında inşallah, ileri teknoloji enjekte ederek Bursa'yı daha da büyüteceğiz. Daha yüksek, katma değer ürünler üreteceğiz. Daha fazla büyüyen, daha fazla ihracat yapan ve daha fazla zenginleşmiş bir Bursa göreceğiz" diye konuştu.

TEKNOSAB’da ilk fabrika bir yıl sonra

TEKNOSAB’da ilk fabrika bir yıl sonra

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber