Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Temmuz 2017 - 23:38 Yorum: 0

(Tekrar) Askerlerin darp edilmesi davasında 2 tutuklama daha

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde halk otobüsündeki askerlerin darp edilmesi ile ilgili 10 kişinin adliyeye sevki sırasında çıkan arbedede İlçe Jandarma Komutanı...

(Tekrar) Askerlerin darp edilmesi davasında 2 tutuklama daha

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde halk otobüsündeki askerlerin darp edilmesi ile ilgili 10 kişinin adliyeye sevki sırasında çıkan arbedede İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gazi Özdemir'in kolunun çıkmasına neden olmaktan gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

İzmit-Kandıra yolunda bir otobüsün önünü keserek çarşı izinlerinden dönen 5 askeri darp eden 10 kişi, İzmit Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilmişti. Jandarma ekiplerinin koruması altında adliyeye getirilen 10 kişinin yakınları ise görüntü alan basın mensuplarını engellemek istemişti. Şahıslar ile kendilerine müdahale etmek isteyen jandarma ve polis ekipleri arasında arbede çıkmıştı. Arbede sırasında gözaltındakilerin yakınlarına müdahale eden İzmit İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gazi Özdemir'in kolu çıkmış, 10 gün iş göremez raporu almıştı. Olayın ardından gözaltına alınan T.G. (23) ve M.A.B. adlı şahıslar tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber