Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 14:08 Yorum: 0

Tekvandoda ‘Yıldırım’ Rüzgarı

Sağlıklı nesillerin spor yaparak yetişeceği bilinciyle spor yatırımlarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, sporcuların elde ettiği başarılarla adından...

Tekvandoda ‘Yıldırım’ Rüzgarı

Sağlıklı nesillerin spor yaparak yetişeceği bilinciyle spor yatırımlarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, sporcuların elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor.

Muğla Marmaris'te düzenlenen Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu Şüheda Nur Güler, rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk madalyasının sahibi oldu. 250 bini aşkın genç nüfusla Yıldırım'ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bu potansiyeli ortaya çıkarmanın en önemli yollarından biri de spordur. Çocuklarınızın ve gençlerimizin kişisel gelişimlerinde spor önemli bir yer tutuyor. Evlatlarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı yarınların oluşmasında sporun payı yadsınamaz. Bu anlamda başarılı sporcumuz Şüheda Nur'u Yıldırım'a kazandırdığı şampiyonluktan ve oluşturduğu örnek sporcu kimliğinden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber