Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Haziran 2019 - 10:58 Yorum: 0

Telefon dolandırıcıları tutuklandı

Malatya'da kendilerini polis ve savcı diye tanıtarak bir vatandaşın bin 500 TL parasını ve çok sayıda ziynet eşyasını alan 4 dolandırıcıdan 2'si tutuklanarak...

Telefon dolandırıcıları tutuklandı

Malatya'da kendilerini polis ve savcı diye tanıtarak bir vatandaşın bin 500 TL parasını ve çok sayıda ziynet eşyasını alan 4 dolandırıcıdan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay 3 gün önce yaşandı. Edinilen bilgilere göre telefonla aradıkları kişiye kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan 4 şüpheli şahıs isimi öğrenilemeyen vatandaştan 50 Euro, bin 200 TL para, 20 gram bilezik, iki adet altın kolye, iki adet altın bileklik, 4 çift altın küpe, 3 adet küpe ve 3 çeyrek altın aldı.

Daha sonra polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahısların adreslerinde yapılan aramalarda künye, iki çift küpe, 3 adet gremse, 3 adet çeyrek altın, iki adet bileklik, iki adet kolye, 50 Euro ve bin 200 TL para bulunarak dolandırılan kişiye teslim edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli şahıstan 2'si adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber