Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 08 Şubat 2019 - 17:18 Yorum: 0

Tellioğlu; “Üreticimizin yanında olacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu, Kocaavşar mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı.

Tellioğlu; “Üreticimizin yanında olacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu, Kocaavşar mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı. Tellioğlu; "Tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerimize destek olacağız. Üreticilerimize danışma, yönlendirme ve destek hizmeti sağlayacağız" dedi.

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu Kocaavşar Mahallesinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında vatandaşların sorunlarını dinledi. Kocaavşar'da önce kahvehaneleri ziyaret eden Tellioğlu sonrasında pazar yerini gezerek hem esnafa hayırlı işler diledi hem de alışveriş yaptı. Vatandaşlar Levent Tellioğlu'na Kocaavşar'ın alt yapı ve su sorununu dile getirirken bu sorunların çözülmesi için talepte bulundu. Levent Tellioğlu ise bu talepleri dinlerken Büyükşehir ile birlikte iş birliği içinde Kocaavşar'ın alt yapı ve su sorunlarına çözüm getireceklerini söyledi.

Cuma namazı sonra Kocaavşardaki Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosunu ziyaret eden Tellioğlu son olarak çuval dikim tesislerinde çalışan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Tellioğlu; “Üreticimizin yanında olacağız”

Tellioğlu; “Üreticimizin yanında olacağız”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber