Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 16:53 Yorum: 0

TEM Otoyolu Bolu Tüneli 30 Haziran’da Açılıyor

Üst yapı çalışmaları nedeniyle 26 Mayıs'ta kapatılan TEM Otoyolunun Kaynaşlı ve Abant gişeleri arasındaki çalışmalarda sona gelinirken, ulaşımın...

TEM Otoyolu Bolu Tüneli 30 Haziran’da Açılıyor

Üst yapı çalışmaları nedeniyle 26 Mayıs'ta kapatılan TEM Otoyolunun Kaynaşlı ve Abant gişeleri arasındaki çalışmalarda sona gelinirken, ulaşımın 30 Haziran'da açılacağı ifade edildi.

Yolun kapatılmasının ardından ulaşım Kaynaşlı Gişeleri'nden D-100 karayoluna yönlendirilirken, sürücüler Abant Kavşağı'na kadar D-100 karayolundan ilerledi. Karayolları ekiplerinin çalışmalarında sona gelinirken, Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahında Ramazan Bayramı tatili öncesinde TEM otoyolunda sıkıntı yaşanmaması için çalışmaları hızlandı. Karayolları ekipleri gece gündüz çalışarak çalışmalarını tamamladı. 30 Haziran Perşembe günü ulaşım tekrar TEM otoyolundan devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber