Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 03 Ağustos 2020 - 15:23 Yorum: 0

TEM otoyolu kenarında kuruyan otlar yandı

DÜZCE(İHA) – TEM Otoyolu Düzce kesiminde yol kenarında bulunan otlar atılan bir sigara yada kırık bir cam yüzünden yanmaya başladı.

TEM otoyolu kenarında kuruyan otlar yandı

DÜZCE(İHA) – TEM Otoyolu Düzce kesiminde yol kenarında bulunan otlar atılan bir sigara yada kırık bir cam yüzünden yanmaya başladı. Yangına Kaynaşlı ve Otoyol itfaiye ekipleri müdahale etti.

TEM Otoyolunda dönüş trafiği sürüyor. TEM Otoyolu İstanbul yönü Kaynaşlı ilçesi Sarıçökek köyü mevkiinde yol kenarındaki kuruyan otlar yanmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Atılın bir sigara izmariti ve kırık bir cam parçasından çıktığı tahmin edilen yangına Kaynaşlı ve Otoyol itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 1 dönümlük alanda etkili olan yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber