Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Ocak 2018 - 11:18 Yorum: 0

Tem otoyolunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı

Tem otoyolu otogar bağlantı yolunda meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı.

Tem otoyolunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı

Tem otoyolu otogar bağlantı yolunda meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı. Kazada araç içinde sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinde çıkarıldı.

Tem otoyolu Bayrampaşa otogar bağlantı yolunda meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı. İddialara göre, içinde üç kişi bulunan otomobil hızlı bir şekilde ilerlerken sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yol kenarındaki kaldırıma çıkan otomobil uçarak ağaca vurdu. Bir ağacı ortan iki bölen otomobil 50 metre sürüklendikten sonra bir başka ağaca çarparak durabildi.

Kazayı gören diğer sürücüler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdikten sonra araç içinde sıkışan yaralıların yardımına koştu. Üç yaralıdan birini vatandaşlar çıkarırken, otomobil içinde sıkışan diğer iki yaralıyı kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye erleri tarafından kurtarıldı. Ekipler, sıkışan iki yaralıyı çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırıldı.

Kazayı görerek yaralıların yardımına koşan görgü tanığı vatandaşlar, otomobilin oldukça hızlı olduğunu söylediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber