Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Eylül 2016 - 17:33 Yorum: 0

TEM Otoyolu’nda trafik akıcı, D-100 karayolu kilitlendi

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasının ardından İstanbul'dan uzaklaşmak isteyen tatilciler de yola çıktı.

TEM Otoyolu’nda trafik akıcı, D-100 karayolu kilitlendi

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasının ardından İstanbul'dan uzaklaşmak isteyen tatilciler de yola çıktı. TEM Otoyolu'nun yoğun olacağını düşünen tatilciler D-100 karayolu'nu tercih edince, şehiriçi trafiği ile birleşen tatilci yoğunluğundan dolayı yol kilitlendi. TEM Otoyolu'nda ise trafik yok denecek kadar düşük seviyede.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından duyurulan 9 günlük Kurban Bayramı tatili, dün mesai bitimi ile resmen başladı. 9 günlük tatil fırsatını değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'dan uzaklaşarak bayramı memleketlerinde geçirmek için yola çıkmaya başladı. Dün geceden beri yoğunluk yaşanan TEM Otoyolu'nda, bugün gündüz saatlerinde trafik yoğunluğu azalırken, TEM Otoyolu'nun kalabalık olacağını düşünen tatilciler D-100 karayolunda trafiği durma noktasına getirdi. Trafik polisleri tarafından büyük araçların girişine izin verilmeyen D-100 karayolunda, tatilcilerin oluşturduğu yoğunluk şehiriçi trafiği ile birleşince trafik durma noktasına geldi. Yetkililer, tatil için memleketlerine gitmek isteyen vatandaşları TEM Otoyolu'nu kullanmaları konusunda yönlendiriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber