Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Eylül 2016 - 23:03 Yorum: 0

TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu azaldı

Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden ve tatilin bitmesiyle İstanbul'a dönüş için yola çıkan vatandaşların TEM Otoyolu'nda oluşturdukları...

TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu azaldı

Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden ve tatilin bitmesiyle İstanbul'a dönüş için yola çıkan vatandaşların TEM Otoyolu'nda oluşturdukları trafik yoğunluğu azaldı.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında değerlendiren vatandaşların geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana devam eden dönüş yolculuğu sürüyor. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde İstanbul yönüne uzun kuyruklar oluşturan tatilcilerin sebep olduğu trafik yoğunluğu bugün akşam saatlerinde azaldı. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde bulunan Gültepe-Korutepe Tünelleri bölgesinde yolun 3 şeritten 2 şeride düşmesi sebebiyle kısa mesafeli bir yoğunluk yaşanırken, TEM Otoyolu'nun genelinde ise trafik yoğunluğunun azaldığı görüldü. Bayram tatilinin sona ermesi ile birlikte yarın sabah iş başı yapacak vatandaşların İstanbul'a dönüş yolculuğunun yarın sabaha kadar devam etmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber