Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

TEM Otoyolunun yaya korkulukları yenilenecek

Otoyolun İstanbul Çamlıca Gişeleri ile Gebze Kavşağı arasındaki kesiminde yer alan köprü ve viyadüklerde 31 Ağustos'a kadar yaya korkuluklarını yenileme çalışması yapılacak

TEM Otoyolunun yaya korkulukları yenilenecek

KOCAELİ (AA) - TEM Otoyolunun İstanbul Çamlıca Gişeleri ile Gebze Kavşağı arasındaki bölümünde köprü ve viyadüklerde 31 Ağustos'a kadar yaya korkuluklarını yenileme çalışması yapılacak.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalar sırasında otoyolun her iki istikametindeki köprü ve viyadüklerde çalışılan kesimlerde emniyet şeridi ve gerektiğinde sağ şeritlerin kapatılacağı bildirildi.

İhtiyaç halinde sol şeridin de kapatılabileceği belirtilen açıklamada, aynı anda hem sağ hem de sol şeridin kapatılmayacağını duyuruldu.

Açıklamada, çalışmaların yarın başlayacağı aktarılarak, şunlar kaydedildi:

"Bu kesimdeki çalışmalar 31 Ağustos Pazartesi günü tamamlanacaktır. Çalışmalar haftanın her günü 07.00 ile 20.00 arasında trafik yoğunluğu dikkate alınarak yapılacaktır. Gerek duyulduğunda trafik yoğunluğuna da bağlı olarak gece çalışmaları da yapılacaktır. Çalışmalar süresince sınav ve bayram günleri gibi özel günler göz önünde bulundurularak, trafik düzenlemeleri buna göre yapılacaktır. Söz konusu çalışmalar esnasında gerekli olan tüm emniyet önlemleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber