Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 13 Aralık 2017 - 12:28 Yorum: 0

TEMA Vakfı Kula’da faaliyetlerine başladı

TEMA Vakfı'nın Kula İlçe Sorumlusu olarak göreve başlayan Adem Yardımcı vakfın tamamen gönüllülerden oluştuğunu belirterek herkesi TEMA gönüllüsü...

TEMA Vakfı Kula’da faaliyetlerine başladı

TEMA Vakfı'nın Kula İlçe Sorumlusu olarak göreve başlayan Adem Yardımcı vakfın tamamen gönüllülerden oluştuğunu belirterek herkesi TEMA gönüllüsü olmaya davet etti.

Ülke genelinde 650 bini aşkın gönüllüsüyle birlikte yaşam anlamına gelen toprağa sahip çıkan TEMA Vakfı'nı temsil etmenin büyük sorumluluk olduğunu belirten TEMA Vakfı Kula İlçe Sorumlusu Adem Yardımcı, "TEMA'nın en büyük gücü her zaman gönüllüleri olmuştur. Sahip olduğu doğal varlıkları ile Kula ilçesinde sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü ekibim ile birlikte var gücümüzle çalışacağız. Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA ve Genç TEMA gruplarını oluşturarak, ilçemizdeki gönüllü sayımızı artırıp, ilçemize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bunun için de her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Herkesi TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye çağırıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber