Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

TEMAD’tan Başkan Ataç’a teşekkür plaketi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, Eskişehir'deki derneklerine verdiği destekten dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt...

TEMAD’tan Başkan Ataç’a teşekkür plaketi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, Eskişehir'deki derneklerine verdiği destekten dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç'a teşekkür plaketi takdim etti.

TEMAD Odunpazarı İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışına katılan TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser, yaptığı konuşmada, astsubayların, 15 Temmuz darbe girişiminde Atatürk ilkelerine ve demokrasiye nasıl sahip çıktıklarını bir kez daha gösterdiğini söyledi. Keser, "Derneğimiz vatandaşın hassasiyetlerini ve taleplerini dile getirir. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak katkıda bulunmaktadır. Kendi mensuplarımızın haklarını ve hukuklarını koruyan bir sivil toplum kuruluşudur" diye konuştu.

TEMAD Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ali Börekçi de, "Bugün itibariyle 289 üyeye ulaşmış bulunmaktayız. Bu sayının ileri zamanlarda katlanarak artacağı kaçınılmaz bir gerçektir" dedi.

Açılışa katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Sivil toplum örgütlerinin önemini iyi biliyorum. Yıllarca Diş Hekimleri Odası Başkanlığı yaptım. Sivil toplum kuruluşlarının (STK) sıkıntılarını ben de yaşadım. STK'lara her zaman destek verdim vermeye devam edeceğim" dedi.

Daha sonra TEMAD Başkanı Keser, Eskişehir'de TEMAD Derneğine verdiği desteklerden dolayı Başkan Ataç'a teşekkür plaketi verdi. Keser ve Ataç yeni binanın açılışı için hazırlanan pastayı beraber kestiler.

TEMAD’tan Başkan Ataç’a teşekkür plaketi

TEMAD’tan Başkan Ataç’a teşekkür plaketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber