Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:42 Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı08:38 Bakan Yerlikaya: “41 ilde uyuşturucuya karşı düzenlenen ‘Narkoçelik-12’ ope...08:36 Rönesans Rezidans’tan sağ kurtulmayı başaran adam, depremin üzerinden aylar...08:25 Çavdarhisar’da Köylere Hizmet Götürme Birliği yeni sezona hazır08:23 Kütahya’da bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu ele g...08:22 Başkan Mustafa Önsay’dan Milletvekili Kasap’ın Şehir Hastanesi açıklamasına...08:15 Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak sat...08:13 İzmir’de iki ayrı fabrikada çıkan yangın kontrol altında08:04 Kütahya’da trafik denetimlerinde 382 sürücüye cezai işlem uygulandı08:04 Hisarcık’ta satranç turnuvası07:56 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: "Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak ist...07:35 Milas’ta orman yangını06:56 İzmir’de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor06:54 Maltepe’de korkutan iş yeri yangını: Restoran alev alev yandı06:43 Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi06:09 İzmir’de 3 ayrı plastik fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi...04:21 UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalış...04:08 Hırvatistan’daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti02:57 Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında02:52 Tokat’ta 4.1 büyüklüğünde ikinci deprem
Spor 21 Ekim 2016 - 22:08 Yorum: 0

Temizkanoğlu: "Oyuncularımız hak etmedikleri bir mağlubiyet aldı"

Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, 1-0 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Temizkanoğlu: 'Oyuncularımız hak etmedikleri bir mağlubiyet aldı'

Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, 1-0 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, maç sonu yaptığı açıklamada, "Böyle çok basit maç kaybettiğiniz zaman canınız sıkılıyor. İkinci yarı ilk yarı gibi oyun oynamadık. Adana Demir biraz daha üzerimize geldi. Ama biz de onları bir karşılama olarak ilk yarı özellikle bunu düşündük. İkinci yarı kondisyonlarının düşeceğini biliyorduk. Buna göre oyun planımızı yapmıştık. Fakat bir penaltı, penaltımı tartışılır izleyip göreceğiz. Ama telefonlarıma gelen bütün şeylerde penaltı olmadığını pozisyonumuzun ofsayt olmadığını hatta yayıncı kuruluşun o pozisyonu sadece 1 kere yayınlaması biraz kafamızda soru işaretleri bıraktı. Ama şunu söylemek istiyorum bütün oyuncularımı kutlarım hak etmedikleri bir mağlubiyet aldılar. Oynadığımız futbol ortada. Girdiğimiz pozisyonlar ortada. Biraz daha cesaretli vurabilsek farklı bir maç olabilirdi. Adana Demirspor'u tebrik ediyoruz önümüzde bir kupa maçı var ondan sonra Malatyaspor maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber