Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Ekim 2016 - 10:53 Yorum: 0

Temizlik görevlisinden insanlık dersi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde asgari ücretle çalışan bir temizlik görevlisi, bulduğu altın gerdanlığı sahibine teslim ederek adeta insanlık...

Temizlik görevlisinden insanlık dersi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde asgari ücretle çalışan bir temizlik görevlisi, bulduğu altın gerdanlığı sahibine teslim ederek adeta insanlık dersi verdi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında (82. Yıl binası) 12 yıldan beri temizlik işçisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Remziye Karadağ, hastane koridorlarını temizlerken altın bir gerdanlık buldu. Yaklaşık 6 bin TL değerindeki altın gerdanlığı bulan temizlik görevlisi, insanlık örneği sergiledi.

Bir hafta önce evlenen Gizemnur Yıldırım, hasta olan görümcesiyle birlikte hastaneye geldi. Hastanede işlemlerini yaptıktan sonra eve dönen Gizemnur Yıldırım, altın gerdanlığın boynunda olmadığını fark etti. Gerdanlığı arayan Gizemnur Yıldırım ve eşi Emre Yıldırım, son olarak hastaneye geldi. Maddi imkansızlık nedeniyle güçlükle evlenen genç çift, altın gerdanlığı bulan ve teslim eden temizlik görevlisi Remziye Karadağ'a ve bina sorumlusu Sevda Sapdüzen'e duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Bina sorumlusu Sevda Sapdüzen, yıllardır görev yaptığını ancak böyle duyarlı bir davranışla karşılaşmadığını belirterek, Remziye Karadağ'a teşekkür etti. Sapdüzen, böyle bir personele sahip olduğu için onur duyduğunu söyledi.

Koridorları temizlerken altını bulduğunu belirten Remziye Karadağ ise çok mutlu olduğunu kaydetti.

Bulunan altın sahibine hastane görevlileri tarafından teslim edildi.

Temizlik görevlisinden insanlık dersi

Temizlik görevlisinden insanlık dersi

Temizlik görevlisinden insanlık dersi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber