Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 04 Temmuz 2019 - 12:58 Yorum: 0

Temizlik işçileri uyardı “Yerlere sigara izmariti atmayın”

Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Caddesinde çalışan temizlik görevlisi Çetin Bilir, yerlere sigara izmariti atılmamasını istedi.

Temizlik işçileri uyardı “Yerlere sigara izmariti atmayın”

Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Caddesinde çalışan temizlik görevlisi Çetin Bilir, yerlere sigara izmariti atılmamasını istedi. Hürriyet Caddesinin temizliğinin kendisinden sorulduğunu anlatan Bilir, işini severek yaptığını söyledi.

İlçenin merkezinde yer alan Hürriyet caddesinde saat 16.00 ile 24.00 arası görev yaptığını anlatan 51 yaşında 2 çocuk ve 3 torun sahibi Çetin Bilir, vatandaşlardan duyarlılık beklediğini söyledi. Sigara tiryakilerinden yerlere sigara izmarit atmamalarını isteyen Bilir, "Geçtiğimiz yıllarda da bu işi yaptım. Şimdi de İş-Kur'dan bu işe alındım. İşimi severek yapıyorum. Sigara tiryakilerinden duyarlılık bekliyorum. Sigara izmaritlerini yere değil çöp kutularına atsınlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber