Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Eylül 2014 - 21:38 Yorum: 0

Tenis: TEB İzmir Cup

Türkiye Tenis Federasyonu, turnuvaya verdiği katkıdan dolayı Anadolu Ajansına teşekkür plaketi sundu

Tenis: TEB İzmir Cup

İZMİR (AA) - Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), İzmir'de 7'ncisi düzenlenen TEB İzmir Cup ATP Challenger Turnuvası'na verdiği destek dolayısıyla Anadolu Ajansına teşekkür plaketi verdi. 

Düzenlenen gecede, TTF tarafından İzmir Cup'a destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine plaket takdim edildi. 

TTF Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Pınar, İzmir Cup'a verdiği destekten dolayı Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz Güldaş'a teşekkür plaketi sundu.

Örnekköy'deki Ulusal Tenis Eğitim Merkezi kortlarındaki 106 bin 500 avro ödüllü İzmir Cup'ın sporcu gecesi Buca Belediyesi sponsorluğunda Küçük Kulüp Derneğinde yapıldı. 

Gecede konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Pınar, İzmir Cup'ı desteklemek için tüm İzmir kamuoyunun tek yumruk olduğunu belirtti.

Verilen desteğin özlenen bir tabloyu ortaya koyduğunu söyleyen Pınar, "Kent için önemli bir spor organizasyonuna yerel yöneticiler, firmalar ve sivil toplum kuruluşlarının verdiği güçlü destek bizi mutlu etti. Bu destekle İzmir Cup gelecekte çok daha önemli bir konuma gelecek" dedi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da belediyelerin görevinin sadece çöp toplamak, kaldırım yapmak olmadığını, kentin gelişiminde aktif rol alabilmeyi amaçladıklarını belirterek İzmir Cup'ın yolculuğunun kent adına umut verici olduğunu söyledi.

Geceye iş ve spor dünyasından çok sayıda temsilci katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber