Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Ağustos 2019 - 16:38 Yorum: 0

Tenis yaz okulu tam gaz

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından açılan tenis yaz okulu çalışmaları sürüyor.

Tenis yaz okulu tam gaz

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından açılan tenis yaz okulu çalışmaları sürüyor. Gazi Paşa Ortaokulu Spor Salonu'nda verilen kursa sporcuların katılım oranının oldukça yüksek olduğu gözlemlendi.

Tenis antrenörü Mevlüde Akın yönetiminde devam eden tenis antrenmanları haftanın 5 günü 3 grup halinde yapılıyor. İdmana yaptıkları çalışmalarla renk katan minik ve yıldız sporcular, antrenmandaki performanslarıyla antrenör Akın'dan tam not aldılar.

Devam eden yaz okulu ile ilgili açıklama yapan tenis antrenörü Mevlüde Akın, yaz okulu çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyledi. Akın, "Yaz okulumuzun sonuna yaklaştık. Haftada 5 gün 3 grup halinde Gazi Paşa Ortaokulu Spor Salonu'nda antrenmanlar yapıyoruz. Çocuklarımız yaz tatilini dolu dolu geçirdiler. Yaklaşık 10 gün sonra yaz okulumuz bitecek. Güzel bir yaz dönemi geçirdik. İyi sporcular yetiştirdik. Bizleri yaz okulunda yalnız bırakmayan velilere çok teşekkür ediyorum. Sivas'taki tenisin altyapısı giderek gelişiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber