Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 11:13 Yorum: 0

TEOG şampiyonlarına ödül

Kepez Belediyesi'nin etüt merkezlerinden Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavları'nda (TEOG) en başarılı 20 öğrenci ile bu öğrencilerin eğitmenleri,...

TEOG şampiyonlarına ödül

Kepez Belediyesi'nin etüt merkezlerinden Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavları'nda (TEOG) en başarılı 20 öğrenci ile bu öğrencilerin eğitmenleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından verilen hediyelerle ödüllendirildi.

Kepez Belediyesi Etüt Merkezleri'nden eğitim alıp da TEOG'dan en fazla puan alan ilk 20 öğrenci ile eğitmenleri, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü tarafından verilen hediyelerle ödüllendirildi. Osman Gazi Semt Konağı'ndaki törende, Başkan Tütüncü ilk 20 öğrenciye bisiklet ile EXPO 2016 alanına 3'er kişilik giriş bileti verdi. Bu çocukların daha iyi eğitim almaları için ayrıcalıklı olarak gayret sarf eden öğretmen, etüt merkezi sorumluları ve temizlik görevlilerine de, yarım ve çeyrek altın verildi.

2 bin 750 öğrenci yararlandı

Kepez Belediyesi'nin bölgenin öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak amacıyla açtığı 6 etüt merkezinden, 2015- 2016 eğitim sezonunda 2 bin 750 çocuk yararlandı. Bu öğrencilerden 260'ı TEOG sınavına katıldı. Merkezlere gelen öğrencilere verilen akademik eğitimlerin yanı sıra, çeşitli sosyal, eğlence, kültürel ve sportif aktiviteler de sunuldu.

En iyi yatırım gençlere

Başkan Tütüncü, TEOG sınavlarında dereceye giren başarılı öğrencileri tebrik etti. Onları ödüllendirerek geleceğe çok daha iyi hazırlama arzusunda olduklarını vurgulayan Tütüncü, "Hep söylüyorum, milletimin en çok yatırım yapması gereken varlıkları, yavrularıdır. Gelecek onların omuzlarında yükselecek. Velilerimizi de tebrik ediyorum, daha hoş günler görmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

TEOG şampiyonlarına ödül

TEOG şampiyonlarına ödül

TEOG şampiyonlarına ödül

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber