Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Haziran 2016 - 18:53 Yorum: 0

TEOG Türkiye Birincisi Van’dan

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tümüne doğru cevap veren Vanlı öğrenci Türkiye birincisi oldu.

TEOG Türkiye Birincisi Van’dan

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tümüne doğru cevap veren Vanlı öğrenci Türkiye birincisi oldu.

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Hacı Akın Ortaokulu öğrencisi Melik Baver Adsız, Türkiye geneli yapılan TEOG sınavında, 120 sorunun 120'sine doğru cevap vererek büyük bir başarıya imza attı. TEOG'da gösterdiği başarı nedeniyle Vanlı öğrenci Melik Baver Adsız'ı makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Sabri Uzun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, kendisine başarılar dileyerek ödüllendirdi. İlk önce İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer'i makamında ziyaret eden Adsız, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Vanlı öğrenci Adsız'ı ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuzer; başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu başarı hem ilimiz hem de eğitim camiamız adına gurur verici bir durumdur. Demek ki çalışılınca başarı elde edilebiliniyor. Öğrencimiz düzenli bir çalışma sergileyerek, ülke genelinde en iyi başarıyı elde etti. Velimizi, öğretmenlerimizi ve okul idaresini kutluyorum" dedi.

Van'ın son yıllarda eğitimde büyük başarı elde ettiğini ifade eden Yavuzer, "Eksilerimiz yok mu elbette vardır. Bizler yönetici olarak, gördüğümüz eksiklerimizi gidermek ve eğitim başarısını biraz daha, yukarılara çıkarmak için çaba göstermeye devam edeceğiz. Valilik başta olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve kaymakamlıklarımızın destekleri ile eğitim ortalamasını Türkiye sıralamasının üstüne çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

TEOG Türkiye birincisi Melik Baver Adsız daha sonra okul müdürü, velisi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer ile birlikte İpekyolu İlçe Kaymakamı Sabri Uzun'u makamında ziyaret etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber