Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 22 Mayıs 2017 - 14:14 Yorum: 0

Teoman ve Şebnem Ferah aynı sahnede buluştu

Samsun Gençlik Festivali Teoman ve Şebnem Ferah'ı aynı sahnede buluşturdu.

Teoman ve Şebnem Ferah aynı sahnede buluştu

Samsun Gençlik Festivali Teoman ve Şebnem Ferah'ı aynı sahnede buluşturdu.

Karadeniz'de bir ilk olma özelliği taşıyan Samsun Gençlik Festivali, üç gün süren yüzde 100 müzik ve eğlence maratonunun ardından sona erdi. Karadeniz'in dört bir yanından gelen müzikseverlerin akınına uğrayan festivalin son gününde tüm biletler tükendi, kapıda uzun kuyruklar oluştu. Türk rock müziğinin en güçlü isimlerini ağırlayan festivalin son gününde sırasıyla; Kaan Uzuner, Jehan Barbur, Adamlar, Cem Adrian, Manga, Şebnem Ferah ve Teoman sahneye çıktı.

Samsun Gençlik Festivali yıllar sonra çok özel bir buluşmaya da ev sahipliği yaptı. Gecenin en özel anlarından bir tanesi de Türk rock müziğinin iki dev ismi Teoman ve Şebnem Ferah'ı aynı sahnede buluşturması oldu. İkili unutulmaz parçalarından bir tanesi olan İki Yabancı'yı birlikte seslendirdi.

19-20-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında bir otelde düzenlenen Samsun Gençlik Festivali, Karadeniz'de yaşayan tüm müzikseverleri yüzde 100 müzik ve eğlence ile ağırladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber