Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Haziran 2016 - 17:24 Yorum: 0

Tepealan’a Yol Müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 30 Mart 20114 seçimlerinde yüzde 95 ile en fazla oy aldığı Korgan'ın eski beldelerinden Tepealan mahallesinin...

Tepealan’a Yol Müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 30 Mart 20114 seçimlerinde yüzde 95 ile en fazla oy aldığı Korgan'ın eski beldelerinden Tepealan mahallesinin yollarının asfalt, grup yollarının ise beton yol yapılacağını açıkladı.

Tepealan mahallesinde 25 yıl kullanılabilecek yollar yapıldığını vurgulayan Başkan Enver Yılmaz, "Tepealan-Korgan arasındaki 25 km'lik yolun asfaltlanması için geçen yıl söz vermiştik. İnşaatına başlandı ve ihalesi yapıldı. 3 km'lik yolun asfalt döküm işlemini ve duvarlarını yaptık. Korgan-Tepealan yolunun 11 km'sinin tamamı, Ağustos ayı sonu itibarıyla sıcak asfalt dökülüp Tepealanlı kardeşlerimizin hizmetine sunulacak" dedi.

"GRUP YOLLARI BETON OLACAK"

Grup yollarıyla ilgili de müjdeler veren Başkan Yılmaz, rakımı yüksek arazilerde stabilize asfaltın çok uygun olmadığını ifade ederek, beton yol yapılacağını belirtti. Korgan-Tepealan ve Çiftlik- Çatalpınar gibi ana grup yollarının da ihalesinin yapıldığını belirten Başkan Enver Yılmaz, "İlçe belediyesi elinden geleni yapıyor. Korgan'ın 4 tane beldesi vardı ve oradan gelen borç 10 milyon liranın üzerinde. Bu borcun çoğunu Büyükşehir, kalanını ise ilçe belediyemiz ödüyor. Borcu ödeyip hem yolu hem de suyu yapmak, 50 yıllık bu sorunları bu kadar kısa zamanda çözmek kolay olmuyor. Anlayış göstermenizi bekliyorum" diye konuştu.

"KORGAN TEPEALAN'A AÇIK ÇEKİM VAR"

Çamlı-Tepealan arasında kalan 8 km'lik yolun büyük bir bölümünün açıldığını ve gelen taleplere sonuna kadar destek verildiğini belirten Başkan Yılmaz, yol isteyip yol vermeyen vatandaşlara seslenerek, "Şuanda 7 vatandaşımızla mahkemeliğiz. Korgan- Tepealan'a açık çekim var. Sizler seçimlerde yüzde 95 oranında bizlere destek verdiniz. Söylediğiniz her şeyi biz yaparız, ancak Allah için sizlerde bizim işimizi kolaylaştırın. Ulaşımdaki arkadaşlara da talimat veriyorum yol vermeyene asfalt da, ekip de verilmeyecek. Neresi yol veriyorsa hizmet de oraya yapılacak. Önümüzdeki yıl mahallelerin tamamında su sorununu çözüyoruz fakat 1 metre boru için ekibimize zorluk çıkarılıyor. 21.yüzyılda bir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın konuşacağı konular bunlar olmamalı" şeklinde konuştu.

"BU GÜZEL BELDEMİZE HİZMET BİRİNCİ GÖREVİMİZ"

Korgan'a yol ve su için 30 milyon liralık yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Yılmaz, "Korgan Belediyesinin bütçesi 9 milyon lira. Büyükşehir olarak, 2 katı yola ve 2 katı da suya yatırım yapmışız. Büyükşehir olmadan önce Korgan'a yol için gelen para 800 bin liraydı. Biz, gölet yapıyoruz ve bütçesi 27 milyon lira. İslamdağ- Korgan yolu, hastanenin ihalesi ve doğrudan gelir desteği sebebiyle ilçemize gelen para 25 milyon lira. Devlet ve Hükümet desteğini veriyor, sizler de desteğinizi esirgemiyorsunuz. Korgan'a şükranlarımızı her zaman gösteriyoruz. Ordu'ya gelen bu destek sizlerin de bildiği üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu'ya olan sevgisi ve muhabbetindendir. Bu güzel ilçemize hizmet etmek de bizim birinci görevimizdir. Siz isteyeceksiniz biz yapacağız" ifadelerini kullandı.

Tepealan’a Yol Müjdesi

Tepealan’a Yol Müjdesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber