Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 17:33 Yorum: 0

Tepebaşı spora, spor yaşama değer katıyor

Tepebaşı Bölgesi'nde yaşayan tüm vatandaşların spordan faydalanmaları için genç, yaşlı, tüm kesimlere hitap edecek spor alanları oluşturulmaya devam...

Tepebaşı spora, spor yaşama değer katıyor

Tepebaşı Bölgesi'nde yaşayan tüm vatandaşların spordan faydalanmaları için genç, yaşlı, tüm kesimlere hitap edecek spor alanları oluşturulmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi'nin özellikle çocuklar ve gençler için sanat ve spor dolu bir yaşam hedefi çerçevesinde mahallelerde hizmete sunduğu tesislere yenileri ekleniyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapımı devam eden spor sahası ve tesis inşaatını denetleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç yaptığı konuşmada, "Mahallerde yaptığımız spor tesisleri ile çocuklarımızı tehlikelerden uzak tutmak ve sağlıklı bir geleceğe hazırlamak hedefindeyiz. Bu hedefle bugüne kadar yaptığımız 8 parkta toplam 3 bin 803 metre uzunluğunda yürüyüş parkurları var. 26 halı saha var bunların bir kısmı tam donanımlı, 26 adet basketbol sahası ve 2 adette tenis kortu var. Bunlarda toplamda 53 bin 784 metrekare ediyor. Fevzi Çakmak Mahallemizde oluşturduğumuz yeni sentetik çim saha ve soyunma odalarının, duşların olduğu tesis ile de Tepebaşı'nı sporla buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç daha sonra geçtiğimiz aralık ayında temeli atılan Yunus Emre kapalı Spor salonunun hızla tamamlanmak üzere olan inşaatını gezen Başkan Ataç konuşmasına şu şekilde devam etti, "Basketbol, voleybol sahaları, step, aerobik, pilates ve fitnes aktivitelerinin gerçekleşeceği 6 adet salonun ve kafeteryanın yer alacağı 3120 metrekare kapalı alan, 3956 metrekare sentetik çim saha, 600 kişilik tribün, 609 metrekarelik mini sentetik çim saha ve 525 metrekarelik açık basketbol sahası ile Yunus Emre Spor Salonu bölgeye değer katacak. Bu tesis yaklaşık 100 bin kişiye hitap edecek."

Tepebaşı spora, spor yaşama değer katıyor

Tepebaşı spora, spor yaşama değer katıyor

Tepebaşı spora, spor yaşama değer katıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber