Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Ekim 2016 - 22:33 Yorum: 0

Tepebaşı sporcularına ‘seyircisiz hatıra bileti’ dağıtıldı

Seyircisiz oynayacağı maç için hatıra biletleri bastıran Eskişehirspor'a destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Tepebaşı sporcularına ‘seyircisiz hatıra bileti’ dağıtıldı

Seyircisiz oynayacağı maç için hatıra biletleri bastıran Eskişehirspor'a destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Son olarak Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki sporcular, Başkan Ahmet Ataç'ın elinden aldıkları hatıra biletleriyle şehrin takımına gönül bağlılıklarını gösterdi.

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi'nde bir araya gelen tekvando, voleybol, avcılık ve atıcılık sporcuları, burada Eskişehirspor'a destek için bastırılan seyircisiz hatıra biletlerini alarak, şehrin takımına bağlılıklarını gösterdi. Yaklaşık 400 hatıra biletini Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın elinden alan küçük-büyük sporcular, yeni stadyuma geçmeden önce Eskişehirspor'un evinde oynayacağı son maçta tribündeki yerlerini olamasalar da takımlarına televizyon ve stadyum dışından destekte bulunacak.

"Eskişehirspor bu şehrin her şeyi"

Konuyla ilgili konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor'a destek için hatıra biletlerinin dağıtıldıklarını belirterek, "Belki şu anda fark etmiyorlar ama gençlerimiz ileride ne kadar kıymetli olduğunu anlayacaklar. Bizim yıllarca maç izlediğimiz Atatürk Stadyumu boşalıyor, yeni stada geçiliyor. Son maçın biletleri sanki stada gidecekmiş gibi satışı yapıldı. Bugün de yaklaşık 400'e yakın bilet dağıttık. Daha önce mecliste de dağıttık. Fırsat buldukça, bu biletleri alıp vatandaşlarımız değerlendirsin istiyoruz. Çünkü gerçekten bu biletler bir daha bulunmayacak. Bu açıdan ben buna tarihi vesika diyorum, bu tarihi vesikaya insanların sahip olması çok önemli. Özellikle gençlerimizin sahip olması çok önemli. Tabii evlerine gidip anne-babalarına gösterdiklerinde onlar çok memnun olacak ama ilerde de bunun ne kıymetli olduğu konusunda kendileri memnun olacak. Eskişehirspor bu şehrin her şeyi. Türkiye'de ve Eskişehir'de, Eskişehirspor'un insanları spora başlatması en önemli noktalardan bir tanesidir. Tabi bir de bize, bir takım şeylere sahip olma özelliğini veriyor o açıdan güzel bir iş, güzel bir vesika. Dileğimiz bu sene Eskişehirspor'umuzun, bizim genç takımlarımızın başarılı olmasıdır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan dağıtılan biletlerin ardından Başkan Ataç ve sporcular, biletlerini kaldırıp toplu fotoğraf çektirerek Eskişehirspor'a desteklerini bir kez daha gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber