Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Türkiye 21 Ağustos 2019 - 14:28 Yorum: 0

Tepebaşı’nda İnstagram Fotoğraf Yarışması başlıyor

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) işbirliğinde düzenlenen Instagram Fotoğraf Yarışması başlıyor.

Tepebaşı’nda İnstagram Fotoğraf Yarışması başlıyor

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) işbirliğinde düzenlenen Instagram Fotoğraf Yarışması başlıyor.

"Kent yaşamı ve bisiklet", "Kent ve pişmiş toprak kültürü" ve Tepebaşı kırsalda yaşam" başlıkları altında üç ayrı kategoride düzenlenecek yarışmaya ilişkin yapılan açıklamada, yarışmanın Tepebaşı Belediyesi, EFSAD Yönetim Kurulu üyeleri ve Seçici Kurul ile birinci dereceden yakınları dışında tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olduğu belirtildi.

Renkli veya siyah-beyaz fotoğraflarla yarışmaya katılım sağlanabileceğinin kaydedildiği açıklamada, "Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışma Instagram platformu üzerinde düzenlenmektedir. Yarışmaya 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir. Yarışmaya her yarışmacı en fazla 5 fotoğraf ile katılabilir. Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz. Yarışmaya gönderilen fotoğrafların Eskişehir Tepebaşı ilçesine ait olduğunun anlaşılması ve Tepebaşı Belediyesi'nin görev ve sorumluluk alanında bulunduğunun kanıtlanabilir olması gerekmektedir. Bu nedenle mevki, cadde, sokak gibi belirleyici isimlerin fotoğraf adlandırması kullanılması tavsiye edilir. Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların 1 yıldan daha eski olmaması gerekmektedir. Yarışmaya katılım için, @efsad ve @tepebasibeltr Instagram hesaplarının takip edilmesi, ilgili kategori için belirtilen etiket ile zorunlu etiketin kullanılması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan tüm kategoriler için zorunlu etiketlerin, "#HayatTepebaşında', Kent yaşamı ve bisiklet kategorisi için "#TepebaşıBisiklet', Kent ve pişmiş toprak kültürü kategorisi için "#TepebaşıPişmişToprak" ve Tepebaşı kırsalda yaşam için de "#TepebaşıKırsal" olduğuna da dikkat çekildi.

Son gün 18 Ekim Cuma

Her kategori için biner lira para ödülünün bulunduğu yarışmaya başvuru için son günün 18 Ekim 2019 Cuma günü olduğu da hatırlatılırken, diğer detaylar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin Tepebaşı Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğüne ulaşabilecekleri bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber