Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Mart 2015 - 09:48 Yorum: 0

Terk edilen köpek yavrularına sahip çıktı

MALATYA (AA) - Arguvan'da annelerinin terk ettiği 6 köpek yavrusuna, ilçede çalışan memur Yıldırım Kürtülmüş sahip çıktı. Kürtülmüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yavru köpeklerin...

Terk edilen köpek yavrularına sahip çıktı

MALATYA (AA) - Arguvan'da annelerinin terk ettiği 6 köpek yavrusuna, ilçede çalışan memur Yıldırım Kürtülmüş sahip çıktı. 

Kürtülmüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yavru köpeklerin seslerini duyunca o yöne doğru gittiğinde 6 yavru köpeği terk edilmiş halde bulduğunu söyledi.

Sokak ortasında soğukta aç ve susuz kalan köpek yavrularına ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde yuva yaptığını anlatan Kürtülmüş, "Anne köpeği aradım bulamadım. Yavru köpeklerin sokağa bırakılmalarına çok üzülüyorum" dedi.

Köpek yavrularını sütle beslediğini dile getiren Kürtülmüş, "Bu onların yaşam şansını artırır inşallah. Maalesef anne sütü almayan 6 yavru küpeğin yaşama şansı çok düşük. Ben yine de elimden geldiğince bu yavruları yaşatmaya çalışıyorum. Bazen süte antibiyotik katıp yedirmeye çalışıyorum" diye konuştu. 

ETİKETLER: Arguvan , köpek yavruları
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber