Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:38 Yorum: 0

Termalspor’un evinde bileği bükülmüyor

Erzurum'un ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin Hentbol Erkekler Süper Ligi'ndeki gururu Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü ligin 8. haftasında karşılaştığı...

Termalspor’un evinde bileği bükülmüyor

Erzurum'un ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin Hentbol Erkekler Süper Ligi'ndeki gururu Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü ligin 8. haftasında karşılaştığı Amasya Taşova YİBO'yu da farklı geçti. Aziziye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Termalspor, ilk yarıyı 18-8 önde kapatırken, karşılaşmayı da 37-26 kazandı. Sekiz haftası geride kalan ligde Termalspor, 12 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

Termalspor'un golleri, Stanislav 5, Ersin 4, Mert 4, Yurii 4, Andrey 3, İbrahim Furkan 3, Sergii 3, Emre 3, Eduard 2, Dmitrii 2, Mukolo 2, Elmir 1 ve Mustafa 1'dan gelirken, konuk ekipte Çetin Çelik ve Ekrem Tüfekçidere 6'şar golle en skorer isim oldular. Sahasında yenilgi yüzü görmeyen Termalspor, Amasya Taşova YİBO'yu da farklı geçerek galibiyet serisini sürdürdü.

FENERBAHÇE TARAFTARLARINDAN TERMALSPOR'A DESTEK

Karşılaşmayı Aziziye Belediye Başkanı ve Termalspor Onursal Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Başkan Yardımcısı Halil Özcan ve Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, konuk ekip yöneticileriyle birlikte izlediler. Kalabalık bir taraftar topluluğu karşılaşmayı izlerken, Erzurum ve Atatürk Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler grubunun da maç boyunca Termalspor'u desteklemeleri takdir topladı. Maç sonunda sahaya inen genç taraftarlar, Başkan Orhan ve diğer yöneticilerle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

OTMAN: BAŞARIYA AÇ VE İNANMIŞ BİR EKİBİZ

Termalspor'un genç antrenörü Berkan Otman, başarıya aç ve inanmış bir ekiple yola çıktıklarını ifade ederek, "8 haftası geride kalan ligde hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Ligin yeni bir ekibi olmamıza rağmen, oyuncularımın ortaya koyduğu performans ve taraftarımızın desteği bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Evimizde oynadığımız tüm maçları kazanırken, iki deplasman mağlubiyetimiz bulunuyor. Lig sonunda hedeflediğimiz yerde olacağımıza inanıyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

GÜLAKAR: TERMALSPOR'U BİR AVRUPA MARKASI YAPACAĞIZ

Termalspor Başkanı Abdullah Gülakar da, Erzurum ve Doğu'yu hentbolda temsil eden bir marka oluşturduklarına işaret etti. Mazisi üç yıla dayanan ekibinin elde ettiği başarılarla artık hentbolda bir marka haline geldiğine vurgu yapan Başkan Gülakar, "Hedefimiz bir Türkiye markası haline gelen Termalspor'u bu sezondan itibaren bir Avrupa markası haline getirmektir. Kaliteli ve güçlü bir ekibimiz var. Sekiz haftası geride kalan ligde aldığımız sonuçlar bunun ispatıdır. İnşallah sezon sonunda da istediğimiz, arzuladığımız ve hedeflediğimiz yerde ligi bitirecek, Avrupa'da boy gösterecek bir ekip olacağız." ifadelerini kullandı.

Termalspor haftasonu Konya Selçuklu Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Termalspor’un evinde bileği bükülmüyor

Termalspor’un evinde bileği bükülmüyor

Termalspor’un evinde bileği bükülmüyor

Termalspor’un evinde bileği bükülmüyor

Termalspor’un evinde bileği bükülmüyor

Termalspor’un evinde bileği bükülmüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber