Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Eylül 2017 - 16:18 Yorum: 0

Terör gazisine ziyaret

Alanya Kaymakam vekili, Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Alanya'nın Cikcilli Mahallesi'nde yaşayan ve 20 yıldır boynundan aşağısı tutmayan terör gazisi...

Terör gazisine ziyaret

Alanya Kaymakam vekili, Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Alanya'nın Cikcilli Mahallesi'nde yaşayan ve 20 yıldır boynundan aşağısı tutmayan terör gazisi Murat Caner'i ziyaret etti.

Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 1997'de Kuzey Irak'a düzenlediği "Şafak" operasyonunda mayın patlaması sonucu gazi olan ve boynundan aşağısı tutmayan Astsubay Murat Caner'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gazi Murat Caner, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile görüntülü telefon görüşmesi yaparken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'le de telefonla sohbet etti. Taleplerini bizzat Vali Karaloğlu ve Başkan Yücel'e ileten Gazi Murat Caner, ziyaretten ve görüşmelerden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Terör gazisine ziyaret

Terör gazisine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber