Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ağustos 2017 - 12:43 Yorum: 0

Terör saldırında ölen işçi Osmaniye’de defnedildi

Burkina Faso'nun başkenti Vagadugu'da bir restorana düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden tek Türk vatandaşı olan ve MHP Genel Başkanı Devlet...

Terör saldırında ölen işçi Osmaniye’de defnedildi

Burkina Faso'nun başkenti Vagadugu'da bir restorana düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden tek Türk vatandaşı olan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin cenazenin Türkiye'ye ulaşması için devreye girdiği Mehmet Fatih Okur, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde gözyaşları arasında defnedildi.

Okur'un cenazesi, uçakla geldiği Adana'dan cenaze nakil aracıyla önce Düziçi Devlet Hastanesi morguna getirildi. Yakınları tarafından hastaneden alınan Okur'un cenazesi, Uzunbanı Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Bir maden şirketi bünyesinde teknisyen olarak çalışan ve şirketin Burkina Faso'daki maden sahasına çalışmak için giden Okur'un, evli ve 5 yaşında Emir, 2 yaşında İrem isimli iki çocuk babası olduğu belirtildi.

Okur'un evinde helallik alınması sırasında annesi Hürü, babası Hanifi ve eşi Fatma Okur ile yakınları, cenaze aracının yanında gözyaşı dökerken dua yapılmasının ardından Okur için Yeni Mezarlık'ta cenaze namazı kılındı.

İlçe Müftüsü Ramazan Sancak tarafından öğle namazını müteakip kıldırılan cenaze namazının ardından Okur'un naaşı aynı mezarlıkta defnedildi.

Cenaze törenine, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, MHP Milletvekili Ruhi Ersoy, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Esen, Okur'un yakınlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Terör saldırında ölen işçi Osmaniye’de defnedildi

Terör saldırında ölen işçi Osmaniye’de defnedildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber