Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Haziran 2016 - 13:03 Yorum: 0

Terör Saldırısı Nedeniyle İl Spor Merkezleri Açılışı İptal Edildi

İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısı nedeniyle il spor merkezleri açılış törenlerinin...

Terör Saldırısı Nedeniyle İl Spor Merkezleri Açılışı İptal Edildi

İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısı nedeniyle il spor merkezleri açılış törenlerinin iptal edildiği açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının her ilde eş zamanlı olarak açılışını gerçekleştirdiği il spor merkezleri açılışı törenleri, ülkeyi yasa boğan terör saldırısı nedeniyle tüm yurtta iptal edildi. Yaşanan terör olayı ve iptal kararıyla ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, hain terör saldırısını en sert şekilde kınadıklarını, ülkemizin bu üzücü olay karşısında en güçlü duruşunu sergileyeceğine olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber