Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2016 - 14:18 Yorum: 0

Terör saldırısına kınama

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, 50 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

Terör saldırısına kınama

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, 50 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

Gaziantep merkez Şahinbey ilçesinde sokakta yapılan kına gecesinde düzenlenen terör saldırısıyla ilgili açıklama yapan Seven, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek, "Gaziantep'te alınan son bilgilere göre 50 vatandaşımızın hayatını kaybettiği terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan alçak oyunlar tutmayacaktır. Milletimiz hain emellerin peşinde koşan ve tek bir merkezin uşakları olan terör örgütlerine karşı birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajını verecektir" dedi.

Aynı merkezin piyonları olan FETÖ, PKK, IŞİD terör örgütlerine ve destekçilerine mesajlarının net olduğunu ifade eden Seven, şunları söyledi:

"Amacınıza ulaşamayacaksınız. Türkiye'miz üzerinde oynanan kirli senaryolar tutmayacaktır. İslam'ın en büyük kalesi olan ülkemizde; etnik ve mezhep temelli hassasiyetler üzerinden vatandaşlarımızı birbirlerine karşı kışkırtmaya, ezanları susturmaya, bayrağı indirmeye, vatanımızı bölmeye asla gücünüz yetmeyecektir. Düzenlenen menfur terör saldırısında şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Haince düzenlenen saldırı ve bu saldırıyı yapanları bir kez daha lanetle kınıyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber