Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Haziran 2016 - 22:53 Yorum: 0

Terörist Cenazesinde Gerginlik

Elazığ'da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülün "Dijvar" kod adlı Hasan Şendur adlı teröristtin Siirt'teki cenazesi sırasında gerginlik...

Terörist Cenazesinde Gerginlik

Elazığ'da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülün "Dijvar" kod adlı Hasan Şendur adlı teröristtin Siirt'teki cenazesi sırasında gerginlik yaşandı.

Karayoluyla şehir merkezine getirilen cenaze geniş güvenlik önlemleri camiye getirildi. Cenaze, daha sonra Zevye mezarlığına getirilişi sırasında bir grup gösterici, polisin bulunduğu alanda tekbir çekip salavat getirdi. Göstericiler daha sonra mezarlığın içine girdikleri sırada slogan attı. Tabutun üzerinde bulunan ayet yazılı örtüyü kaldırıp, yerine terör örgütünü simgeleyen sözde örgüt bayrağını asmaya kalkınca polis hemen göstericilerin önünü kesti.

Güvenlik Şube Müdürü Volkan Şen, göstericileri, "Sizi uyarıyorum derhal örgütü simgeleyen o bez parçasını indirin, slogan atıldığı takdirde sert bir şekilde müdahale edilecek" diye uyardı.

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ın da katıldığı cenazede, göstericiler daha sonra polisin uyarısıyla tabuta astıkları örgütü simgeleyen bez parçasını kaldırdı. Grup, cenazeyi defnettikten sonra sessiz bir şekilde dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber