Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 18:13 Yorum: 0

Teröristlerin Cesetleri İncelemenin Ardından Morga Kaldırıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Merkezine eş zamanlı saldırı hazırlığında olan ve çıkan çatışmada öldürülen...

Teröristlerin Cesetleri İncelemenin Ardından Morga Kaldırıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Merkezine eş zamanlı saldırı hazırlığında olan ve çıkan çatışmada öldürülen 4 teröristten olay yerinde öldürülen 3 tanesinin cenazesi yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Bombalar ise kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde Emniyet Müdürlüğü ile Polis Merkezine bombalı saldırı hazırlığında olan 4 canlı bomba ile polis arasında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilen teröristlerin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Teröristlerin üzerindeki bombalar ise kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Canlı bomba oldukları tahmin edilen teröristlerin Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Merkezine bombalı saldırı hazırlığında oldukları ve saldırıyı düzenlemeyi planladıkları noktaları daha öncede keşif amaçlı gezdikleri öğrenildi.

Viranşehir'in Mardin yolu girişinde polislerin dur ihtarına uymayarak yanlarında bulunan poşetleri gizlemeye çalışan 2 motosiklet üzerindeki 4 kişi ile polis arasında çatışma yaşanmış, çıkan çatışmada 3 terörist olay yerinde öldürülürken biri ise yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber