Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Mayıs 2016 - 15:33 Yorum: 0

Terörle Mücadele Eden Ekiplere Ceviz Ezmesi Kampanyası

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Burdur Şubesi tarafından, doğuda terörle mücadele eden asker ve polislere moral vermek amacıyla...

Terörle Mücadele Eden Ekiplere Ceviz Ezmesi Kampanyası

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Burdur Şubesi tarafından, doğuda terörle mücadele eden asker ve polislere moral vermek amacıyla Ceviz Ezmesi kampanyası başlatıldı.

Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stantta nakdi yardım toplayan Burdur ATT-DER'e, Burdur Vali Yardımcıları Bahir Altunkaya, Ali Uysal ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ilk bağışları yaparak kampanyayı başlattı. Askerlik görevinde Tim Komutanı olarak çatışmaya girdiğini belirten Burdur Vali Yardımcısı Ali Uysal, 5 kilogram ceviz ezmesi bağışında bulundu. Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya 3 kilogram bağışta bulunurken, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, üzerlerine düşen miktarda bağış yapacaklarını belirterek, miktarı açıklamak istemedi. Kampanyaya, Burdurlu basın mensupları da destek verdi.

"GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE ALLAH'TAN KOLAYLIK DİLİYORUM"

Burdur'dan askerlere moral vermek amacıyla başlatılan çalışmayı tebrik eden Burdur Vali Yardımcısı Ali Uysal, "1996 yılında 253. Dönem Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda 4 ay 10 gün Yedek Subay eğitimi aldım. Daha sonra Beytüşşebap 5. Jandarma Komando Taburu'nda bir sene tim komutanı olarak görev yaptım. İç güvenliğe bizzat katılmış bir insanım, aynı zamanda derneklerden sorumlu Vali Yardımcısı olarak, biz Vali Bey'in bilgisi ve izni dahilinde arkadaşlarla, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize psikolojik destek vermek amacıyla, farkındalık oluşturmak amacıyla başlatmış oldukları bu kampanyaya destek veriyoruz. Ben de gerek Valilik adına, gerekse şahsım adına 5 kilogram ceviz ezmesi ile bu kampanyayı başlatıyorum. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Ben güvenlik güçlerimize Allah'tan kolaylık diliyorum, gerçekten büyük bir mücadele veriliyor. Türkiye tarihinde kritik süreçlerden geçiyoruz. Hepimiz en azından elimizden geldiğince destek olmamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya ise, ATT-DER'i gösterdikleri duyarlılık sebebiyle tebrik etti.

Doğuda terörle mücadele eden güvenlik güçlerine Burdur'un ceviz ezmesini tattırmak ve onlara moral vermek amacıyla kampanyayı başlattıklarını dile getiren ATT-Der Burdur Şubesi Temsilcisi Esengül Aladağ, "Burdur ATT-Der olarak, terörle mücadele eden asker ve polisimize, onlara sadece moral ve Burdur halkının yanında olduklarını hissettirmek için kampanyayı başlattık. Biz Burdur halkının bu konuda çok duyarlı olacağını, bize kesinlikle destek olacaklarını düşünerek, bir adım attık. Bizim ülkemize terörle mücadele en büyük acılarımızdan bir tanesidir. Onlara bu konuda destek olmak bizim onur ve gurur duyduğumuz bir konudur. Bunu yardım olarak toplayıp, bizim gideceğimiz yer doğu bölgeleri olduğu için, eşim Hakkari'de yüzbaşı, ağabeyim de yüzbaşı olarak görev yapıyor. Hakkari'de görev yaptığımız sürece o sıkıntıları birebir yaşadığımız için sadece onlara psikolojik destek vermek amacıyla, gıda zehirlenmesini de önlemek amacıyla nakdi yardım göndererek, onların da Burdur'un bir tadının damaklarında kalmasını istiyoruz. Kampanyamız bu şekilde, bütün halkımızın desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Aladağ, kampanya sonrası elde edilen gelirle, tek kişilik paketler halinde hazırlanan ceviz ezmelerinin, güvenlik güçlerine iletileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber