Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Aralık 2018 - 03:18 Yorum: 0

Ters yolda yakalanan sürücünün aracına el konuldu

Aksaray'da ters yola giren genç sürücü polise yakalanınca otomobilin bağlanmasına engel olamadı.

Ters yolda yakalanan sürücünün aracına el konuldu

Aksaray'da ters yola giren genç sürücü polise yakalanınca otomobilin bağlanmasına engel olamadı. Polise dakikalarca otomobilin bağlanmaması için ısrar ederken, "Bir de bizim ağabeyler asker koruyor" diyerek bir garip sitemde bulundu.

Olay, Hamidiye Mahallesi Kalealtı Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 68 AJ 433 plakalı otomobil ile ters yola giren Emrah A. (18), çok fazla gidemeden trafik polislerine yakalandı. Ters yolda giderken aracı durduran polis ekipleri sürücüye cezai işlem uygularken, ruhsat sahibi olmadığı gerekçesiyle genç sürücüye otomobili teslim etmedi. Otomobilin otoparka çekileceğini öğrenen genç sürücü polis ekiplerine aracı çektirmemeleri konusunda dakikalarca ısrar ederken, polisleri ikna edemeyince "Bağlamak istemezsen bağlamazsın. Bir de bizim abiler asker koruyor" diyerek bir garip sitemde bulundu. Otomobil polis ekiplerince otoparka çekildi.

Ters yolda yakalanan sürücünün aracına el konuldu

Ters yolda yakalanan sürücünün aracına el konuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber