Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Ocak 2017 - 16:44 Yorum: 0

‘Teşekküre gittiğimde dayak yedim’ iddiası

Eskişehir'de bir apartman yöneticisi, borcunu icra takibi ile aldığı iş yeri sahibine "teşekkür" için gittiğinde dövüldüğünü iddia ederken, ifadesi...

‘Teşekküre gittiğimde dayak yedim’ iddiası

Eskişehir'de bir apartman yöneticisi, borcunu icra takibi ile aldığı iş yeri sahibine "teşekkür" için gittiğinde dövüldüğünü iddia ederken, ifadesi alınan şahıs da aynı şikayette bulundu.

Büyükdere mahallesi Sarılar sokaktaki bir apartmanın yöneticisi olan B.S. (55), iş yeri sahibi olan S. A.'yı (31) borcunu ödemediğinden dolayı icraya verdiklerini, şahsın parayı yatırması üzerine teşekkür mahiyetinde ziyarete gittiğinde konuştuğu esnada şahsın kendisini darp ettiğini belirterek polise şikayette bulundu. İfadesi alınan S.A. da, kendisini hakaret edip darp eden B.S.'den şikayetci oldu. Polisin olayla ilgili inceleme ve tahkikatı sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber